söndag 2 september 2007

Paris, efter budapest, ljubljana, venedig...

Herreguuud!
For nagra dagar sedan i Ljubljana satt jag for forsta gangen vid en dator sedan prag och skrev ett laaangt och roligt inlagg om vasra senaste aventyr. Vad tror ni hande da om inte datorn loggade ut sig sa att allt forsvann?

Well well , vi for ta det irl nar vi kommer hem helt enkelt :) Jag kan ju meddela iaf att det inneholl ett ran, ett ()&@!&%#$#_) tjeckiskt tag, en fantastisk lagenhet i budapest mm.
Nu ar vi i alla fall i Paris. Oh lala. Vi sitter pa ett internetcafe och vantar pa en kille med en nyckel til en lagenhet som Elsas syster Britta styrt upp at oss. Vilken parla! Vi fick ju veta typ igar namligen att Daniel som vi skulle ha bott hos inte ens var dar sa....men nu loste det sig ju fint anda! Dock sa var alla tag vi hade tankt ta till Paris fullbokade det senaste dygnet. Sa vi tog nan konstig vag via nat konstigt stalle i italien till Nice dar vi fick tillbringa natten utanfor stationen med uteliggarna och knarklangarna for att sedan ta ett tag vidare till Lyon(som tog en extra svang forbi marsielle) och slutligen Paris. Phew! Tank att vi kom fram till slut, efter typ over ett dygn pa resande fot. Och det var liksom bara fran venedig till paris. Sa gare :P

Well, nu ska vi typ...jag vet inte. Vanta pa att dte ska bli kvall sa killen kommer med nyckeln.
Puss och hej sa lange!

Inga kommentarer: