tisdag 31 januari 2012

Det är som jobbigt när man inser att man har mindre än fem timmar (kvar att leva höll jag på skriva) att sova


Var i Umeå i helgen. Hängde runt på disputationsfester och fikade och käkade med familjemedlemmar och andra kära. Tex snygga tjejer i jeans samt två Augustar. Här på bild den allra yngsta August som jag känner. Vi hade en FANTASTISK dag idag, han och jag. Ja, ni ser ju själva:

Ps. I fredags flög jag tillsammans med prins Carl-Philip Bernadotte. OBS detta är EJ ett skämt.

Ps2. Om du googlar Carl-Philip Bernadotte så är nummer tre mest sökta "carl-philip bernadotte längd". Humor.

torsdag 26 januari 2012

Storasyster och lillebror

Det här är min bror Sebastian. Han är söt och 22 år gammal. Tjänar mer än mig gör han också.
Det är supersvårt att fota honom för han ska alltid dumma sig eller ba blunda. När han va liten kallade han sig själv för Sappsan Hebber och en gång vann han en fuldanstävling på ett disco. Vi blir oftast osams när det gäller spelregler (speciellt Jakten på Diamanten) och så är han mycket smartare än vad han tror. Här wordfeudar han och blundar lite. Men jag tycker att han är söt ändå.

tisdag 24 januari 2012

LONDON BABY

Idag är jag lite trött och lite mysig. Är ledig och har sovit superlänge. Skulle kliva upp och gå till gymmet 6.45 med Nils, men jag stängde av väckarklockan. Planen var att äta ett ägg, gå till gymmet och springa lite, gå hem och duscha, äta frukost och sen sova en stund. Hade ju blivit BÄSTA MORGONEN. Men nu vare så att när Nils knackade på dörren (vi bor ju i samma hus) så var jag EJ vaken. Istället sov jag till klockan---eh, länge.



Nu är det dock snart slut på att mysa runt (i min nya london-tröja från Rebecca) och istället äta lite lunch (rester från thaimiddagen som Rebecca bjöd på igår) och gå till förbaskade sämst-Telia och fråga vad tusen dom hade tänkt sig med mitt sim-kort. Telefonen min blev stulen i lördags så på det planet suger det lite. Kul och värt att köpa en ny ihone? Svar: NEJ.

Tur att jag har Rebecca så att jag får mat och kläder och slipper resa själv (haha) !

torsdag 19 januari 2012

HEJ MACBOOKEN VÄLKOMMEN TILLBAKA

Äntligen har datorn fått nytt liv igen! Det första som slår mig när jag börjar använda den är dock att skärmen är rätt kass, lite för ljus och sådär. Aja, känns ju bra att ha sin egen istället för att låna Petes hela tiden.

Dessutom kan jag ju börja lägga in bilder från telefonen igen och bildblogga som en galning. Tex kan jag ju lägga upp en bild från igår då jag Pete och Rebecca var på bio



Vi såg Tinker tailor soldier spy. Oklart vad man förstod och inte förstod, men den var nog bra i alla fall.

tisdag 3 januari 2012

Jag har jullov and i'm lovin' it!

Hej jag är på jullov.
På jullov gör man följande
-hänger runt med föräldrar
-går på hemvändarfest
-lånar böcker på bibliotek
-läser böcker som man lånar på bibliotek
-hänger runt med vänner
-firar nyår
-har bakisdag med svärföräldrar
-peppar systrar att plugga inför teoriprov
-kelar med katter

Och en dag som denna då det har kommit en massa snö, då har man snöfest.
Det ser ut så här




Efter snöfesten (som kanske gick över i snökrig), då ser man ut så här:



Om några dagar åker man hem för att plugga seriöst inför tentan. Men innan dess så fikar man lite till, hälsar på svärföräldrars föräldrar och lite fler vänner med tillhörande barn. Och så pluggar man OCKSÅ. Ville ba förtydliga det ifall att vissa (läs H.F.) blir nervösa av alla dessa nöjen.