måndag 28 februari 2011

Ja vet som int va ja ska säga. Men här kommer en bild på när jag är duktig och handlar med tygkasse


Alltså, i vanliga fall har jag saker att skriva men inga bilder att lägga upp. Nu är det som tvärtom. Jag har massor med bilder att lägga upp men inget att skriva! Eller egentligen är det väl kanske så att det finns mycket, men jag orkar inte. Allt som jag tänker, men inte skriver, är typ antingen av karaktären tungt politiskt snack eller typ vad-ska-jag-göra-av-mitt-liv-jag-står-vid-lite-utav-ett-vägskäl. Fast egentligen inte ett så värst stort vägskäl. Eller?
Så, jag fortsätter som ba å bildblogga istället.
Är det ok?

Tacksam för svar
/S

Jag tycker min lampa är fin men jag skulle behöva en bokhylla till mina böcker

måndag 21 februari 2011

Några små hjärtan

Tur jag har dom här som vill va med mig ibland.
Annars skulle livet vara förfärligt tungt!

Mac & Rebäcki

Flingan

Fred, darling!

söndag 20 februari 2011

lördag 19 februari 2011

Fredagstjej = duktig pluggtjej

Duktig pluggtjej

Duktig pluggtjej tog paus med promenad på isen.
ÄLSKA ISEN!

Duktig pluggtjej fick besök och öppnade rödvinsflaskan ca 15.17

Duktig pluggtjej var lite snygg i nya snyggtröjan

Duktig pluggtjej drack fredagsdrinkar med rara vänner på ett vedervärdigt ställe men skrattade mycket ändå och sjöng med till Spice Girls IF YOU WANNABE MY LOVER YOU HAVE GOT TO GIVE!!!!1

Jag fick en skitgammal bok av pappa i julklapp. Jag vågar bara läsa den hemma för tänk om den går sönder!



söndag 6 februari 2011

Vart är vi på väg?

Ibland gör man inte saker fastän man vill. För att man tänker att det är väl att överdriva, eller det är onormalt. Tex kollar tre avsnitt på raken av På spåret. Dumheter! Man ska ALLTID kolla tre avsnitt på raken!!!!11


Ps. Jag ids inte med några kommentarer i stil med ååh, vad det har blivit modernt på sista tiden att titta på På spåret. Capisce?

lördag 5 februari 2011

Kvinnan som mötte en hund


Jag läser Kvinnan som mötte en hund. Den är skitjobbig. Alltså inte tungläst utan mer jobbig för att det är så tungt och så fel och så mycket ångest för huvudkaraktären. Åh. Inte så roligt! Är inte ens säker på att det blir ett lyckligt slut. Det är väl dom bästa böckerna - och filmerna med för den delen - dom som inte slutar så som man vill, lyckligt.

Frexten, vill ni läsa en annan jäääävligt jobbig bok så läs Det femte barnet av Doris Lessing. Så jäääääääääääävla jobbig!

fredag 4 februari 2011

"Allt är ju inte vackert precis"

I soffan framför tv:n på jobbet. Vi tittar på Let's dance som öppnar med en kort danssekvens med domarna, dom dansar samba

Jag: Oj, tänk om man kunde dansa så
(Älsklings)Tant: Jo visst, men inte är det vackert

Vidare skrattade vi lite åt minimala fladdriga klänningar i galna färger och citat nummer två kom till då vi fick se programledarna Jessica Almenäs och David Hellenius: "Vad är det för gammal tant han fått tag på?"

Det blir lite extra roligt då damen i fråga är inte nån outspoken "galen" tant som säger allt hon tänker. Nej, hon tar inte plats, gillar inte att vara i centrum, reser sig från in stol fastän du är 70 år yngre än henne, vill aldrig vara till besvär och klär sig i svart, vitt och blått. Men när det bara är hon och jag kommer hon fram, älsklingen min! Och nej, ingen bild här heller. Man får ju inte fota på mitt jobb, även om man inget hellre vill för dom är så hiiiimla söta!

Igår var Frida hos mig och jag var så glad så glad så glad

Jag fick min bästa Fg på besök igår. Vi åt pizza och kollade på Jakten på lyckan. Sen åt vi ostkrokar och kollade på Farlig förbindelse och PingpongKingen. Jag börjar nästan grina ibland när jag tänker på Frida, för jag får träffa henne så himla himla sällan. Alltså assällan.

Det var det, har inte ens nån bild och bju på.