måndag 31 januari 2011

Min favvosyssla för tillfället

Det bästa som finns i hela världen illustrerar bilden nedan. Lite sorgligt om man tänker närmare på det, men ack så sant.

söndag 30 januari 2011

Not happy not joy livskris

Härom kvällen hade jag lite livskris. Typ ba: vafan håller jag på med egentligen? Var är jag på väg och va skare bli av det hära livet? Det var fem år sedan du tog studenten säger jag till mig själv. Skriker: FEM ÅR SEDAN DU TOG STUDENTEEEEEN!!!!!!11
(För att göra hela det lite mer dramatisk postar jag en bild à la livskris.)

Dock vare bättre morgonen efter. Jag har väl fortfarande inte så stor koll, men jag krisar inte så värst. Vi skyller på PMSen, som alltid.

lördag 29 januari 2011

Mirijam, här är väskan!

Det var love at first sight, som amerikanerna säger.

Portvinsskål!

Världens finaste glas till allra godaste portvinet efter allra godaste (asså jag skämta iiiiiiint!) vietnamesiska maten vid Odenplan. Jag dog och kom till nudelwokhimlen!
Ja, sen kom jag hem och drack portvinet. Efter nudel-lycko-döden alltså.

torsdag 13 januari 2011

Jag gillar sånt här










Svinalängorna

Ikväll har jag varit på bio, sett Svinalängorna.

Rebecca (efter filmen): Har du smink?
Jag ba: Inte nu längre!

Obs! Det var alltså en GRIIIIIINFILM

onsdag 5 januari 2011

Ministjärt

Jag har beställt bikinin här under ifrån HM. Blev helt kär i höga midjan och allt. Men eftersom det känns som att storlekarna blivit lite mindre på senaste (eller att jag har fått lite mer booty) så beställde jag trosan i både 34 och 36. Men guess what - ingen passade! Jag måste alltså beställa efter 38!
Jag har egentligen inget problem med att köpa ett plagg i 38 (det gör jag ibland) utan problemet sitter i att om jag som är "en 34" måste köpa 38 så måste alltså tjejen med 38 köpa 42 och vad ska då tjejen med 42 köpa? Jag blir fan sur. På rikt. JÄVLA SKITINDUSTRI!!!!!!11