fredag 31 december 2010

tisdag 21 december 2010

måndag 20 december 2010

Emelie


Typ den gulligaste dockan i hela världen!

(Var det förminskande för hennes intellekt kanske? För hon är ju mest smart och rolig och snäll och grinar åt gamlingar precis som jag! Spikar och skruvar och borrar och mekar väldigt bra också. Och kör bil som en jävla stockholmare (läs: Sofie är avundsjuk/ser upp till/vill bli som)! Allmänt kung kan man säga.)

Happy joy Sofie hjärta Petrus hjärta Sofie

Vi har varit tillsammans i fyra år nu. Det firade vi med en high five över matbordet härom veckan.
Vi överlevde 3-årskrisen och nu inväntar vi 7-årskrisen.
Happy joy oss!



söndag 19 december 2010

Passa er, syndare!

Den här låten har jag haft på hjärnan och nynnat på hela långa dagen (9.45-21.15) på jobbet.
Alltså, he-e-e-la dagen.

fredag 10 december 2010

Årskrönikestress

Snart är 2010 över och helt plötsligt blire 2011 ba. Jag flyttade ner till storstan i mars 2009 så det börjar alltså närmare sig två år. Om det finns mycket att säga men nu över till det verliga problemet: 2010 är snart slut och jag har fyra månader kvar på min serie Ett 2009 i bilder. Finns väl inget annat att göra än att göra en power-uppladdning av september oktober november december med start efter helgen då jag bor på Kungsholmen och har internet igen. Det är då till att ha problem.

Det är sannerligen inte lätt att vara bloggare.

lördag 4 december 2010

Igår spelades Mikrofonkåt fyra gånger på klubben

Jag har så många blogginlägg i mitt huvud. Men det är där det. Jag orkar inte föra dom över till självast bloggen, för det är så segt och besvärligt att skriva på ipaden. Jag kanske skriver dom snart.

Igår i baren på Paradise kom två killar fram och ville känna på min klänning. Visst sa jag, får jag en drink för det här nu? Dom svarade flinande att jag var på fel klubb. Jävla bögar, sa jag. Lite senare sa jag att Rebecca var lady Gaga. Är du Beyoncé då? sa hon. Ja, svarade jag. Varför inte? Likheterna är slående.


(ps. Det där om jävla bögarna var ju ett skämt och vi skrattade alla tre. Bara så ingen tror något annat och "rasar" alternativt känner sig "kränkt" och skriver en insändare i Metro om att unga kvinnliga bloggar är dåliga förebilder för unga tjejer. It's better to be safe than sorry)