tisdag 30 december 2008

Petrus spelar guitar hero. han spelar på hard, livin' on a prayer med bon jovi. jag minns när jon bon jovivar med i sista säsongen av ally mcbeal. gud vad jag älskade det! programmet eller att han va med, undrar ni. BÅDE OCH svarar jag. jag har för övrigt sett fjorton avsnitt av desperate housewives på två dar. sista avsnittet igår var förtvivlat spännande, men alltså vi orkade inte mer. inte efter sex timmar non-stop på min lilla dator.

det känns lite avigt att jag ska jobba imorgon, speciellt då det är middagsbjudning i mitt hem och teres ska va med. aja, jag tjänar ju pengar.

förresten så är inte desperate housewives så sexigt som det utger sig för att vara på reklamen. är inte det lite falsk marknadsföring?
höhö

måndag 22 december 2008

happy joy gifts

Jag längtar  så hiiimla mycket tills jag får ge vår julklapp till mamsi och papsi att jag nästan spricker! GE MIG JULAFTON NU SÅ JAG FÅR SE HUR GLADA DOM BLIR


söndag 21 december 2008

nobelt

okej, jag vet att nobelfesten är förbi, men jag väljer ändå att citera förra årets mediaövervakning av evenemanget:

- Såsen, vi har inte fått se såsen än!

lördag 20 december 2008

it's my party

"my name is jonas" är min bästa låt på guitar hero. så himla lätt! jag spelar på medium numera, men,  jag börjar tycka det är lite tråkigt.


kom på förfest på annandagen hos oss. jag är ingen sån som gör facebookevents så denna inbjudan får gå från mun till mun. 

vi har en stor lägenhet!

torsdag 18 december 2008

om du plötsligt får för dig att köpa en julklapp till mig...

cj cregg


hela hennes väsen ba
jag
äger
dig
hela
dagen
varje
dag
året
runt
twenty
four
seven

årets julklapp - hela boxen



got your lipstick mark still on your coffee cup

jag lyssnar på take that. petrus provocerade fram detta genom att spela concretes version av back for good. du som läser denna blogg noggrannt kanske noterat att jag dissade concretes mesmusik för några inlägg sedan, och nej, deras take that-cover var heller inget att hänga i julgranen. end of story.

bra saker:
petrus bakar lussekatter
arbetskamrater
det är snart jul


dåliga saker:
det regnar
termometern visar +4
sjukhusluft
empan har dragit till gbg
jag är förkyld igen



om petrus blir lika fin som sin farfar när han blir gammal blir jag den lyckligaste gumman på jorden!

tisdag 16 december 2008

i have nothing if i ain't got you

jill johnsson har gjort en cover på dolly. dolly parton, hallå, vad tänkte hon då? hon ba jo, jag vill förudmjuka mig själv genom att bli jämförd med typ största countrystjärnan ever. smart drag


citat från bodyguard: I swear rachel, if you don't do as i say, i will kill you myself

i would only be in your waaaaay

jojo, jag ser bodyguard. med whitney och bruce willis eller är det mel gibson? eller är det den där tredje jag blandar ihop, vad heter han? justja kevin costner. vänta jag googlar...

...wait for it...

...det var kevin costner!

oh well, whitney kanske inte är bästa skådisen, men jag väntar med spänning på i will always love you

torsdag 11 december 2008

how will i know if he's thinkin' of me

Petrus och jag ska strax på gymmet, men just nu har vi en beef (stavar man så? svårt med engelska låneord (kan det ens kalals ett låneord?)). Han spelar concretes i arbetsrummet så jag tvingas, mot min vilja, höra det i vardagsrummet. Eftersom jag inte gillar concretes mesmusik så har jag deejayat fram whitney här inne. YES! 
go whitney  
go whitney 
go whitney

rätt ska vara rätt

onsdag 10 december 2008

you gotta hold on, sweet talkin' woman

My beloved E is in town for one night only, så onsdagsklubben IT IS. Yes! I övrigt är det här en sådan dag då allt är kallt men jag svettas under armarna, så sjukt otäckt. Eller kanske mest obehagligt. Äsch, det jag vill säga är: vafan? här lägger man upp en svinsnygg bild på sig sjäv, dissar jantelagen och vad får man? EN kommentar. skärp er för fan.

ps. any updates angående dool?

fredag 5 december 2008

arrest me til it hurts

En av dom roligaste sakerna jag vet är att folk ofta tror är att Petrus är en av killarna i Deportees. Tex min idol Annika Norlin (misstänker vi).

Hejda

torsdag 4 december 2008

REBELL

jag stavade just fel på min status på fejjan. men vet du vad? det skiter jag iiiiii!

onsdag 3 december 2008

come on join the joyride!

Att promenera hem i slask och vattenpölar med ett par skor som inte håller tätt kan inte helt otippat göra en smått opepp. Addera ishalka som tvingar en att spänna hela sin kropp för att vara beredd att parera alla ojnuhalkadejagnästanomkull. Känner du igen dig?
Själv har jag precis halkat hem under ovan nämnda omständigheter. MEN jag hade Absolute Dance 6 i lurarna. Alltså seriöst, kan man va sur då? Två av tre låtar är en dancerefräng framförd av en tjej och till det en kille som rappar i verserna. U N D E R B A R T ! Det kan faktiskt vara den tredje skiva jag någonsin ägt tillåme. Den första var en singel med Roxette, den andra Sikta mot stjärnorna från första säsongen e v e r. Sikta mot stjärnorna ändå, vilket toppenprogram.

Igår hämtade jag hem min cykel från Schariska. Jag var lite rädd att den skulle vara stulen, med tanke på att det var tre veckor sedan jag lämnade den där, men jag hade tur. Den stod kvar - OLÅST! Förstår ni vad jag säger?! Jag har alltså lämnat en ny asvärd cykel utanför ett uteställe i Umeå under tre veckor, olåst, och den har inte blivit snodd. Så sjukt sjukt sjukt.

Man slutar aldrig att förvånas över mänskligheten

music makes me loose control let's go now!

Har jag Spotify nu? Ja, det har jag! 

Hurra! 
Hurra! 
Hurra!

tisdag 2 december 2008

mobilmysterium

ibland hittar jag kontakter i min telefonbok på mobilen som jag inte riktigt kan placera. oftast kan man söka numret på hitta.se och finna namn och adress och därmed få en ledtråd eller två som hjälper en att lösa gåtan. men icket ikväll! fann en "ulrica"som saknade efternamn, och efter min sökning på world wide webb vet jag nu att hon hon heter Björkblom i efternamn och bor i göteborg. but still, vem är det?!

ULRICA BJÖRKBLOM 

VEM ÄR DU? 

VAR HAR VI MÖTTS?? 

TYCKER VI OM VARANDRA ??!

måndag 1 december 2008

the talanted mr sjoevik

eftersom jag själv inte har något som jag är sådär himla bra på så passar jag på att skryta om min sambo. inte nog med att han och hans crew vunnit kortfilmspris på filmfestival, nä nu är dom guldbaggenominerade också

FATTA GREJEN!!

shit pompa asså 

(och nu kreddar jag inte elsa)