torsdag 27 mars 2008

latbloggare (djupa problem)

Nåt som gör mig less ibland är när man läser igenom alla sina blogglänkar (kan det vara kring fjorton?) och ingen uppdaterat. Värt då? Jag blir nästan sur faktiskt. Speciellt på folk som inte uppdaterar på flera dagar så man slutar kolla och så helt plötsligt när man ids kolla igen har dom skrivit typ sjuttio inlägg. Ovärt. (Ja, jag bor i ett i-land, därav problemet.)

Annat som gör mig less är teaterrepliker så djupa at inte ens skådisarna själv försår.


Hejda.

onsdag 26 mars 2008

12.46

Jaha, dax för scrambled eggs och hårdbrödmackor

Med en enkel tulipan

Jag vet tre saker som skulle vara roligare än att sitta och vänta på tvätten just nu:
  1. Gå ner på stan
  2. Köpa ett par jeans
  3. Träffa SysterNästanMinst
Men nej, tvätten är o det viktigaste under denna dagen onsdag.

Alldeles nyss lyssnade jag på min ÄlsklingsAmy och hennes 'Shooting star'. Min GamlaGranneAnna hånade mig en gång för detta, men det gör inget. JAG ÄLSKAR AMY I ALLA FALL

På vårt köksbord står tjugo tulipaner i rosa och vitt. De gör mig så glad så glad och nöjd med mig själv.

måndag 24 mars 2008

Lady Lovelylocks

Precis innan jag somnade i lördags natt, efter ravet, tittade jag på mina glowsticks kring armen (två gula, ett blått, ett rosa) och konstaterade att de såg precis ut som Lady Lovelylocks hår. Jag älskade henne och hennes pixiesvansar när jag var liten (pixiesar är små djur med långa svansar som blir till slingor i hennes hår). Hennes kompisar FairHair (brunetten) och CurlyCrown (den rödhåriga) lever i landet LovelyLocks där såklart LadyL herself regerar. Där bor även den onda häxan RavenWaves (den svarthåriga!) med sina kammtroll (onda fula pixiesar) och hennes partner in crime Hårtuss. Landet LovelyLocks bjuder på ständiga äventyr, en god trollkarl vid namn ShiningGlory och en vacker prins dömd att på dagarna förvandlas till en hund. Förr önskade jag att jag fick se ut som LadyL, men idag tycker jag nog att RavesWaves är snäppet häftigare

Vendelapendelabom

Jag har 250 spänn att bränna tills imorgon då jag får lön, YES! Jag kan tänka mig att vi blir tvugna att äta lunch på stan då. Om min herre kunde behaga att kliva upp snart. Kaffedoft beställde han för att komma ur sitt trött-il och bli pigg. Men det verkar gå väldans segt.

Igår åt vi ett lamm. Stackars lammet.
Sen fck jag hålla den lilla fina Vendela som va lite grinig. Men med lite valsdans och sången från Askungen så blev hon lugn och somnade. Hurra hurra hurra!

söndag 23 mars 2008

GLOWSTICK

Den med flest glowsticks när man somnar vinner

JAG VINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag 21 mars 2008

Matdans

JAG ÄLSKAR MAT-TINA!

Klockdans

Något inrutade morgonrutiner har man om man lyckas med konststycket att kliva upp fyra timmar för tidigt, äta frukost, packa matlåda och cykla iväg till jobbet utan att ens titta på klockan. Att man sedan kommer fram till jobbet och inte inser inte att nåt är galet, utan man knackar på klockan och undrar om det är fel på batterierna eftersom den visar 01 istället för 05 - det är s j u k t ! Nej, jag har inte lyckats med detta själv, det är min kära far.
Jag tycker det är så himla himla roligt!

Isdans

Vi har tittat på isdans ikväll. Det är VM i konståkning i dagarna och jag bara älskar isdansen. Det är något av det vackraste som finns och det övergår mitt förstånd hur fan man lyckas med att dansa, göra pirutter och kasta varandra - på ett par skridskor! - utan att slå ihjäl sig.


onsdag 19 mars 2008

don't wanna live, all by myself, anymoooore

Nu har dom gått hem mina tjejer. De lämnade mig ensamhet och en liten ynka Strong, med ordet 'care' på. Snällt då? Nae, sku int tro dä!

I alla fall håller ordning lite sakta på att inställa sig i vindsvåningen på Hagaplan 7. Det känns ju som bra och så, men med en stor lägenhet kommer stor yta att känna sig ensammen på. Jävla kille, kom hem snart! Imorgon flyr i alla fall jag fältet hem till de mina i Nordmaling. Fint fint. Åker bil hem med L I L L E B R O R som skaffat sig jobb på Volvo. Ursäkta ändå, lillebror betyder 'liten bror', alltså inte bror som är stor, kör bil, går på krogen och jobbar på Volvo!

Nu ska jag ta min ensamhet och hoppa i säng. Hejra!

tisdag 18 mars 2008

Beat it!

Jag tror att byggarbetarna här utanför passar på att utveckla sin musikaliska sida i form av ett stomp med bankningar och dyl. Fun for you, guys! Nej, men det är ju himla trevligt med massa byggarbetare på gården. Det är sexigt med byggarbetare, oh så manligt. Grrr! Eller fast, nej nu ljög jag.Det är inte så värst hett med neongula jackor och hörselkåpor diretk. Jag tycker mest synd om dom för det verkar så kallt att jobba utomhus hela kalla blåsiga vintern. Men det är deras val, icke mitt.


- Du har nog rätt dålig radioröst, men snyggt tv arsle som jag brukar säga

- Well, thanks!

måndag 17 mars 2008

PETRUS!

ÄLSKLING, vår matta har kommit. Jag hämtar den imorgon. Jippi!

Ps. Kom hem och ta hand om ditt lilla fru snart

Djävulens dag

Psyk psyk psyk.
Ont i magen ont i magen,
less less less.
Psykbryt, ilska, arga ord.

Imorgon blir en bättre dag!

lördag 15 mars 2008


Den gamla tråkiga tiden

this, this is the way, this is the way i wanna live

Björn Gustavsson.
Hade det inte varit för att jag redan träffat mannen i mitt liv, ja då.
Då hade det blivit Du och Jag Björn!

onsdag 12 mars 2008

Tomten som gick itu

Jag skulle behöva gå ut i garaget och söka rätt på en av mina fina skrivböcker, för jag har så många idéer på vad jag vill göra. Som jag vill skriva ner. En liten lista, jag blir glad av sånt.
På den listan ska jag bland annat skriva: söka jobb på Share Music, gå med i en kör, lära mig ett nytt språk. Jag kommer nog inte förverkliga så många av dessa saker, säkert ingen, men man kan ju drömma (och så är det kul med listor).

Erika och Jonas kastade ut min Nittsjö-tomte (som jag fick av min kära mormor) från balkongen i lördags. Så himla dum sak att göra, varför kastar man sönder andras grejer?
Varför dricker man sig full på alkohol egentligen? Man blir ju mest bara dum och knäpp. Urs, jag vill nog sluta med det.

Jag önskar att jag inte var en sån fegis.

måndag 10 mars 2008

OH HAPPY DAY!


Jag gillar lift


Jag gillar mostern Anna
och prinsen Petrus



Jag gillar min snowboard
Gul som solen

vi drar till fjällen fest hela kvällen ute å glider me snowboard å skider

Jag kom hem från jobbet inte alltför många minuter över nio. Petrus ville sova i en kvart till. Det har gått en kvart nu, men jag tänker att han kanske får några minuter till.

Vi är tillbaka i verkligheten nu efter fem dagar i de vackra fjällen. Dagarna i fjällen innehöll följande:
  1. Smärta
  2. Snö
  3. Lyxig stuga (mitt i backen)
  4. After ski med "No Comments"
  5. Schlager
  6. Tequila i Stockstugan
  7. Nåns mamma som sa att nåns pappa hade bröst
Nu har vi kommit en bra bit in på mars och till helgen har jag bara en sambo, vilket betyder att jag kan ta upp alla mina kläder från garaget. Jippi!
Nu ska jag kittla Pete, han kommer älska det.

PS. "No Comments" är det sämsta coverband jag vet.



söndag 2 mars 2008

Tänk på den tiden man hade sportlov.
Jag önskar att det var den tiden nu.

with somebody who loves me

När jag och Kicki fastnade med våra långa guldhalsband för tredje gången på dansgolvet igår tog jag saken i egna händer och stoppade dem innaför respektive linnen. Det var en skön danskväll. Det var svettigt, det var trångt och jag hade stans snyggaste glasögon.
Me love subjekt, varför går inte alla dit? Lika bra kanske.